Selecteer een pagina

Het muzikaalste teamuitje van Nederland!

Vraag een offerte aan!

Teambanding, een muzikale teambuilding.

Schuilt er in jouw teammanager een Freddie Mercury, is je P&O dame een ras-bassiste of zing je zelf de sterren van de hemel?! Ontdek tijdens HET leukste teamuitje van Nederland wie de echte rockstar van jullie bedrijf of vriendengroep is en beleef een avontuur om nooit te vergeten!

Tijdens Teambanding waan je je een echte rockstar en treed je op samen met je collega’s. Zang, gitaar, drums, bas of piano spelen, alles kan. Onder leiding van professionele muzikanten wordt iedereen begeleid in het instrument dat het beste bij hem of haar past. Nog nooit een instrument bespeeld? Geen probleem! Je zult je verbazen hoeveel er al uit een instrument te halen valt met de juiste begeleiding!
En, bij teambanding draait het om teamwork dus je hoeft het niet alleen te doen!

Nadat je je groep een gave bandnaam hebt gegeven gaan jullie samen oefenen voor jullie “moment of fame”. En dan is het moment daar! Op ons podium inclusief professionele licht en geluidsinstallatie ga je volledig in stijl het optreden van je leven geven. Ervaar hoe je collega op een drumstel slaat in plaats van aan het tikken op een toetsenbord is, en check de rockstem van de normaal zo vriendelijke receptioniste! Teambanding staat garant voor een geweldige dag, waarbij er naast fun ook nog een stukje edutainment is omtrent bands, samenwerking en teambuilding.

Locatie en aantal deelnemers

Teambanding heeft de beschikking over een eigen muziekcentrum maar het is ook mogelijk om op locatie te werken. Het is in principe mogelijk vanaf 10 personen. Wil je met een kleinere groep komen? Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Duur en aanvullende opties

Teambanding duurt ongeveer 2,5 uur en bestaat uit een presentatie. instrumentles, bandles en het optreden en is eventueel ook aan te vullen met een live muziekquiz, een lekker lunch/diner of een optreden van de coaches tijdens de borrel na afloop.

Ook in het engels

Spreekt het merendeel geen Nederlands? Geen probleem! Het is mogelijk om Teambanding in het Engels uit te voeren!

 

Bekijk onze Video!

Professionele begeleiding!

Wij werken met geschoolde en ervaren  muziekdocenten die de fijne kneepjes van het vak beheersen

Hilariteit gegarandeerd!

Naast een leerzame dag zul je ook vooral veel lol met en om elkaar hebben!

Geen ervaring nodig!

Nog nooit een instrument in je handen gehad? Geen probleem! Met onze eenvoudige methode speelt iedereen in een mum van tijd het dak eraf!

Reviews

 • positive review  Superleuk middag gehad. Geweldige begeleiding, zowel voor beginners als voor ervaren muzikanten. Iedereen heeft genoten..!

  Edwin Oosterheert Avatar Edwin Oosterheert
  1 april 2019

  positive review  Teambanding of teambuilding, als deze term binnen een bedrijf valt, staat niet altijd iedereen te juichen, maar wat was het leuk. Echt een aanrader om op deze manier met elkaar aan verbinding te werken. Op een ontspannen gezellige manier met muziek bezig zijn. Geen ervaring, maar door zo’n dag komen verborgen talenten naar boven, supergaaf. Mijn interesse voor het drummen is gewekt …… Deze dag is prima begeleid door de jongens van Teambanding.

  Miranda van der Linden Avatar Miranda van der Linden
  16 oktober 2018

  positive review  Teambanding is een ontzettend leuke manier om op een leuke en ontspannen manier met jouw team bezig te zijn. Zeker omdat je niet dagelijks muziek maakt, maakt het een super gaaf concept.

  Tamara Caspers Avatar Tamara Caspers
  9 oktober 2018
 • positive review  Geweldig hoe de mensen van Teambanding met muziek een groep collega's dichter bij elkaar te brengen. De muziek, de lol, uit je comfort zone komen en je even heel kwetsbaar voelen, dat met elkaar doen, heel hard lachen om en met elkaar en het dan samen neerzetten; wat een gaaf concept. Vooral gaaf omdat iedereen meedeed. Verbinding in optima forma. Wanneer komen jullie weer? 😉

  Monique Ooms Avatar Monique Ooms
  6 november 2018

  positive review  Wij hadden een bedrijfsuitje met een heel divers groep mensen. Er was zo goed als geen muzikale ervaring in de groep. We werden opgesplitst in groepen (op basis van een instrument) en kregen les hoe het liedje gespeeld moest worden. Uiteindelijk is het ieder bandje gelukt om een liedje te spelen en ze klonken allemaal nog goed ook! Wij waren als groep goed verzorgd en hebben echt een hele leuke dag gehad. Mijn complimenten voor leraren. Bedankt!!!

  Dominic Rowley Avatar Dominic Rowley
  20 oktober 2018

  positive review  Ik ben niet erg muzikaal, maar dat was absoluut geen probleem voor een geslaagde dag en performance :-). We kregen allen begeleiding op ons eigen niveau op een hele leuke en persoonlijke manier. Het is ontzettend gaaf om mee te maken hoe nu eigenlijk een band werkt en je op elkaar inspeelt. Heel leuk om als teamuitje te doen, vooral omdat je ook steeds in wisselende kleine groepen werkt.

  Linda Ouwehand Avatar Linda Ouwehand
  11 oktober 2018

EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Gebruik onderstaand formulier. Wij nemen dan binnen een dag contact met je op!

Of Bel:+31614691913

4 + 15 =