Rockster voor een dag!

Het leukste en origineelste teamuitje van de Bollenstreek!
BOEK NU!

Op zoek naar een creatief teamuitje in de Bollenstreek?

Een leuk en origineel personeelsuitje in de Bollenstreek doen? Of zoek je een spannende activiteit voor een vriendenuitje of familiedag? Teambanding is het gaafste teamuitje van de Bollenstreek en is alles omvattend. Je leert samenwerken, je ontdekt talenten van jezelf, en er valt heel veel te lachen! Teambanding is een teamuitje waar je in ongeveer drie uur wordt klaargestoomd tot rockband en een echt liveoptreden geeft!


Personeelsuitje met grote groepen

Of je nu een te gek bedrijfsuitje voor het hele bedrijf zoekt of bijvoorbeeld een gaaf personeelsuitje voor een bepaalde afdeling: Teambanding kan vanaf tien man maar kan ook gedaan worden door grotere groepen van 100 of meer personen. Teambanding kun je doen bij onze locatie in Katwijk, maar we kunnen Teambanding ook op elke andere geschikte locatie in de Bollensteek doen.

Actief teamuitje

 Wil je actief bezig zijn? Teambanding is geen lichamelijke uitputtingsslag, maar je bent het grootste gedeelte van de ongeveer drie uur durende activiteit wel lekker actief bezig. Tijdens de repetities en zeker tijdens de uitvoering kun je lekker losgaan op bijvoorbeeld gitaar of achter de drums!

 

Wat kost dit teamuitje per persoon?

Wat dit teamuitje p.p. kost ligt aan de grootte van de groep en de locatie. Neem contact op om vrijblijvend een offerte op maat te laten maken. Wij hebben een locatie in Katwijk maar kunnen ook op elke locatie in de Bollenstreek werken die genoeg geschikte ruimtes biedt.

Origineel teamuitje

Teambanding is een perfect uitje als je op zoek bent naar een origineel team- of personeelsuitje in de Bollenstreek of in elke andere denkbare plaats in Nederland.  Als je het bowlen en steengrillen wel eens hebt gezien, of in de zoveelste escaperoom bent geweest; dan wil je misschien wel eens iets anders proberen. Teambanding wordt door veel groepen (lees: bijna iedereen die een Teambanding doet) ervaren als het leukste teamuitje dat ze ooit gedaan hebben. En dat is niet voor niks: Teambanding heeft het allemaal: samenwerken, muziek maken, een echt instrument leren bespelen en erg veel lol hebben. Allemaal onder begeleiding van professionele coaches en met altijd een verbluffend resultaat.

Details

(Druk op het icoontje voor meer info)

PRIJS

De prijs van Teambanding is afhankelijk van de groepsgrootte en de locatie. Neem contact op voor een offerte op maat!

10 tot 100 personen

In principe is teambanding mogelijk met een groepsgrootte van 10 tot 100 personen. Heb je een kleiner of een groter gezelschap? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

2,5 tot 3 uur

Teambanding duurt in de basis rond de 2,5 tot 3 uur. Echter kun je de teambanding uitbreiden met een muziek-pub-quiz of zelfs een optreden door de coaches na afloop bij bijvoorbeeld de borrel.

Nederlands en engels

Teambanding kan worden gegeven in de talen Nederlands en Engels.

Binnen

Teambanding vindt binnen plaats.

Wij zitten in Katwijk (zh) maar komen ook graag naar uw locatie toe!

Wij zitten in Katwijk aan Zee. Ideaal dus om een Teambanding te combineren met bijvoorbeeld een bezoekje aan het strand.
Bent u niet in de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Dan komen wij ook graag naar uw locatie!

Krijg les van ervaren coaches tijdens het leukste teamuitje van de Bollenstreek!

Professionele begeleiding!

Je hoeft het niet alleen te doen! Je krijgt tijdens teambanding begeleiding van onze ervaren coaches.

Voel je een rockster tijdens het leukste teamuitje van de bollenstreek.

Hilariteit gegarandeerd!

Teambanding is een unieke en onvergetelijke ervaring vol humor en plezier!

Speel gitaar bij het leukste teamuitje van de bollenstreek

Geen ervaring nodig!

Nog nooit een instrument in je handen gehad? Geen probleem! Met onze eenvoudige methode speelt iedereen in een mum van tijd het dak eraf!

VIDEO

Wie gingen u voor?

SHELL

Superleuke middag gehad met ons hele team.
Iedereen vond het te gek..!!

Air Miles

Het beste, leukste en gezelligste uitje ooit!
Complimenten aan Teambanding voor dit unieke concept.

CNB

Superleuk middag gehad. Geweldige begeleiding, zowel voor beginners als voor ervaren muzikanten. Iedereen heeft genoten..!

ministerie van sociale zaken

Geweldig hoe de mensen van Teambanding met muziek een groep collega’s dichter bij elkaar te brengen.

Politie Eindhoven

“Ik ben niet erg muzikaal, maar dat was absoluut geen probleem voor een geslaagde dag en performance :-).