Rockster voor een dag!

Het leukste en origineelste teamuitje van de Bollenstreek!
BOEK NU!

Teamuitje Leiden

Ben je op zoek naar een leuk en origineel personeelsuitje in of in de buurt van Leiden? Of zoek je een leuke activiteit voor een vriendenuitje of familiedag? Teambanding is het allerleukste teamuitje in de omgeving van Leiden, en is alles omvattend. Je leert samenwerken, je ontdekt talenten van jezelf waar je het bestaan niet van wist, en er valt ontzettend veel te lachen! Teambanding is een teamuitje waar je met zijn allen in zo’n drie uur wordt klaargestoomd tot echte rockband.  Aan het einde van de Teambanding geef je samen een liveoptreden!

Personeelsuitje met grote groepen

Of je nu een origineel bedrijfsuitje voor de hele zaak zoekt, of bijvoorbeeld een leuk personeelsuitje voor een afdeling: Teambanding kan al vanaf tien man maar kan ook gedaan worden door grote groepen van wel 100 of meer personen. Teambanding kun je volgen bij onze locatie in Katwijk maar ook kunnen wij naar Leiden komen en op locatie werken.

Actief teamuitje Leiden

Zoek je een actief teamuitje in de omgeving van Leiden? Bij Teambanding hoef je niet keihard te sporten, maar je bent wel het grootste gedeelte van de ongeveer drie uur durende activiteit lekker actief bezig. Tijdens de bandrepetities en zeker tijdens de uitvoering kun je lekker losgaan met gitaar of achter de drums!

Wat kost dit teamuitje per persoon?

Wat dit teamuitje per persoon kost ligt aan de grootte van de groep en de locatie. Neem contact op om vrijblijvend een offerte op maat te laten maken Wij hebben een eigen locatie in Katwijk maar kunnen ook op elke locatie in Leiden werken die over genoeg geschikte ruimtes beschikt.

Origineel teamuitje in Leiden

Teambanding is perfect als je op zoek bent naar een origineel team- of personeelsuitje in de buurt van Leiden. Als je het lasergamen wel eens hebt gezien, of in de zoveelste escaperoom bent geweest; dan wil je misschien wel eens iets nieuws proberen!
Teambanding wordt door veel groepen (lees: bijna iedereen die een Teambanding doet) bestempeld als het leukste teamuitje dat ze ooit gedaan hebben. En dat is niet voor niks want Teambanding heeft alles in huis: samenwerken, muziek maken, een echt instrument leren bespelen, optreden en heel veel lol hebben. Allemaal onder begeleiding van professionele coaches en met altijd een verbluffend resultaat!

 

Details

(Druk op het icoontje voor meer info)

Prijs

De prijs van Teambanding is afhankelijk van de groepsgrootte en de locatie. Neem contact op voor een offerte op maat!

10 tot 100 personen
In principe is teambanding mogelijk met een groepsgrootte van 10 tot 100 personen. Heb je een kleiner of een groter gezelschap? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.
2,5 tot 3 uur
Teambanding duurt in de basis rond de 2,5 tot 3 uur. Echter kun je de teambanding uitbreiden met een muziek-pub-quiz of zelfs een optreden door de coaches na afloop bij bijvoorbeeld de borrel.
Nederlands en engels
Teambanding kan worden gegeven in de talen Nederlands en Engels.
Binnen
Teambanding vindt binnen plaats.
Wij zitten in Katwijk (zh) maar komen ook graag naar uw locatie toe!
Wij zitten in Katwijk aan Zee, vlakbij Leiden. Ideaal dus om een Teambanding te combineren met bijvoorbeeld een bezoekje aan het strand of een rondtocht in Leiden.
Bent u niet in de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Dan komen wij ook graag naar uw locatie!
Krijg les van ervaren coaches tijdens het leukste teamuitje van de Bollenstreek!

Professionele begeleiding!

Je hoeft het niet alleen te doen! Je krijgt tijdens teambanding begeleiding van onze ervaren coaches.
Voel je een rockster tijdens het leukste teamuitje van de bollenstreek.

Hilariteit gegarandeerd!

Teambanding is een unieke en onvergetelijke ervaring vol humor en plezier!
Speel gitaar bij het leukste teamuitje van de bollenstreek

Geen ervaring nodig!

Nog nooit een instrument in je handen gehad? Geen probleem! Met onze eenvoudige methode speelt iedereen in een mum van tijd het dak eraf!

VIDEO

Wie gingen u voor?

SHELL

Superleuke middag gehad met ons hele team.
Iedereen vond het te gek..!!

Air Miles

Het beste, leukste en gezelligste uitje ooit!
Complimenten aan Teambanding voor dit unieke concept.

CNB

Superleuk middag gehad. Geweldige begeleiding, zowel voor beginners als voor ervaren muzikanten. Iedereen heeft genoten..!

ministerie van sociale zaken

Geweldig hoe de mensen van Teambanding met muziek een groep collega’s dichter bij elkaar te brengen.

Politie Eindhoven

“Ik ben niet erg muzikaal, maar dat was absoluut geen probleem voor een geslaagde dag en performance :-).